SOROKI - SUSHI & WOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Soroki - Sushi & Wok. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 11:14 Vlugger geleverd dan de geschatte levertijd en alles was nog super warm. Lekker eten.
30 okt 2022 om 20:27 Ik had kip wok en een boot 1persoon besteld16:45 om voor 17:45 geleverd te worden en heb onze bestelling pas om 18:15 gekregen, waar door mijn wok en de dragon eyes koud waren. Was niet de eeste maal dat ze te laat leverden.
14 okt 2022 om 20:06 Alles dik ok, snelle levering en lekker. Alles nog goed warm en vers bij aankomst.
1 okt 2022 om 21:38 Zeer vlotte bezorging, minder dan 30 minuten moeten wachten voor een redelijk grote bestelling. Heel vriendelijk. Eten was heel vers en lekker. Besteld op zaterdagavond.
10 sep 2022 om 19:51 Anything except sushi is just too small portion to be worth the price. They forgot my lumpias and I hot it nice and soggy / cold a while later... Also not worth it. Plus the delivery fee + min order feels cheap, especially when they give bad delivery
5 sep 2022 om 19:55 Ik bestelde om 18u, ze zeiden dat het zou arriveren om 19u, het arriveerde uiteindelijk om 19u50. Ik beld om 19u30 om te melden dat mijn eten al een half uur te laat was zeiden ze dat de bestelling onderweg was, het is 10 minuten rijden. Leugens.
15 aug 2022 om 14:56 Zeer vriendelijke mensen en goeie kwaliteit.
20 jun 2022 om 13:12 De bestelling kwam heel veel te laat en de kwaliteit van het eten was niet zoals de eerste keer het was er precies wat ingesmeten en jammer genoeg pikantere sushi met kimchi oa die ontbrak.jammer want ook de sushi was nu soms wat taai .
15 jun 2022 om 20:38 Heel lekker, sneller dan verwacht maar mocht een beetje meer zijn voor die prijs.
5 jun 2022 om 21:23 Helaas lang moeten wachten. Een uur te laat bezorgd terwijl er een uur lang stond dat de bezorger zo kon aanbellen.
26 feb 2022 om 20:27 Lekker maar bezorging kon beter. Je mag verwachten dat de timing van de app correct is. Signaleren dat de bezorger zo kan aanbellen terwijl je eigenlijk met 45 minuten vertraging zit en nog niet begonnen bent met koken is niet correct.
8 feb 2022 om 19:52 Heel lekker... zeker het geld waard!