SOROKI - SUSHI & WOK

SOROKI - SUSHI & WOK Soroki

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Soroki - Sushi & Wok. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2022 om 20:27 Lekker maar bezorging kon beter. Je mag verwachten dat de timing van de app correct is. Signaleren dat de bezorger zo kan aanbellen terwijl je eigenlijk met 45 minuten vertraging zit en nog niet begonnen bent met koken is niet correct.
8 feb 2022 om 19:52 Heel lekker... zeker het geld waard!
22 jan 2022 om 9:30 Perfect op tijd bezorgd. Eten was lekker, alleen spijtig van een heel hete peper die in de Yakisoba zat. Dit had mogen vermeld worden op het menu ;)
4 dec 2021 om 10:36 Op tijd en vriendelijk geleverd,de sushi zou wat fijner mogen en de kip in de loempia was heel droog.
14 nov 2021 om 12:37 Bijna 1u15min moeten wachten op de levering De sushi’s waren veel te dik gerold met veel te veel rijst. Geen aanrader.
2 okt 2021 om 19:04 het eten was erg lekker en snel bezorgd. Ik zou de plek zeker aanraden.
2 okt 2021 om 11:58 Ik heb 1u40 min. moeten wachten op mijn eten, toen het aankwam was het véél minder dan normaal, terwijl ik voor 40€ had besteld. Ze gingen me bij volgende bestelling 10% korting geven. Ik voel me echt bestolen, want ik zal er noooit meer bestellen!!!
1 okt 2021 om 21:34 Levering gevraagd om 19u15, om 20u15 eindelijk aangekomen. Ondertussen driemaal gebeld naar het restaurant, waar telkens gezegd werd dat de rider onderweg was. Uiteindelijk werd het eten geleverd door de persoon die aan de telefoon was. Nooit meer!
1 okt 2021 om 19:45 Veggie is hier ongelooflijk veel bouillon. Zo erg dat het niet eetbaar is. De veggie loempia 's zijn wel geweldig en zonder bouillon